πατούλης-σε-απόγνωση-τα-ρίχνει-στον-οδ-951451
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 17.10.2021 | 12:45

Πατούλης σε απόγνωση: Τα ρίχνει στον οδηγό για το λεωφορείο στην Ποσειδώνος (βίντεο)

Ο Περιφερειάρχης Αττικής βγήκε στα κανάλια και έριξε ευθύνες στον οδηγό του «βυθισμένου» λεωφορείου σε ένα μέτρο νερό, κάτω από γέφυρα στην παλιά Λεωφόρο Ποσειδώνος!

Ισχυρίστηκε στην ΕΡΤ ότι θα έπρεπε κι ο οδηγός να αντιληφθεί τι γίνεται σημειώνοντας: «Χωρίς να αποποιούμαι ότι το έργο αυτό τελειώνει σε δυο μήνες, πλέον σε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις της υπερχείλισης ενός ποταμού, του Ιλισού όπου έπεσε ένας μεγάλος όγκος νερού και συνέβη αυτό το πράγμα, θα πάει ένας οδηγός να περάσει μέσα από ένα νερό που βλέπουμε ότι έχει υπερχειλίσει;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε σχετικά: Στυλιανίδης κατά Πατούλη για αντιπλημμυρικά, φρεάτια

Ο Γιώργος Πατούλης βγήκε και είπε τα ίδια και στο Mega, εκτιμώντας ότι « «η Αττική άντεξε. Δεν είδαμε τις εικόνες του παρελθόντος παρά το ότι είχαμε ακραία φαινόμενα. Με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού υπήρχαν προβλήματα, έχουν δημιουργήσει αδυναμία απορρόφησης του νερού. Και ο Κηφισός κράτησε».

«Πώς ένα λεωφορείο δε σταμάτησε και πήγε να περάσει βλέποντας μια λίμνη μπροστά του; Όταν δίνουμε οδηγίες για το φαινόμενο που έρχεται, πρέπει όλοι να έχουμε και μια ατομική ευθύνη», ανέφερε σχετικά με το περιστατικό με το λεωφορείο στη γέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.
Δείτε βίντεο: