Πατούλης: Ο Γιάννης Δαμιανόγλου υπήρξε πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς

«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη μου θλίψη μου για τον τραγικό θάνατο του Γιάννη Δαμιανόγλου ο οποίος έχασε τη ζωή του μαχόμενος να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

«Ο Γιάννης Δαμιανόγλου υπήρξε πρότυπο ανιδιοτελούς, προσφοράς και διακρίθηκε για τη σημαντική εθελοντική του δράση. Είχα την τιμή να τον βραβεύσω ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης Πρώτου Βαθμού για τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσέφερε στο κοινωνικό σύνολο τιμώντας το κίνημα του εθελοντισμού», πρόσθεσε.

«Νοιώθω βαθύτατο σεβασμό για όλους τους εθελοντές που κάνουν πράξη την έννοια της αλληλεγγύης για να γίνει η κοινωνία μας πιο δίκαιη και πιο ανθρώπινη. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους εύχομαι καλό κουράγιο», συμπλήρωσε.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΑΜΙΑΝΟΓΛΟΥ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!