Πατούλης: Επίθεση στην «Αυγή» για τη «φωλιά της Χρυσής Αυγής»

Ολομέτωπη επίθεση στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ» άσκησε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή ένα σημερινό της δημοσίευμα στο οποίο τον κατηγορεί ότι «φτιάχνει φωλιά για το αυγό της Χρυσής Αυγής» στην περιφέρεια.

Ο κ. Πατούλης τονίζει ότι το δημοσίευμα της αποτελεί ένα ακόμη βήμα διολίσθησης της εφημερίδας προς τον λαϊκισμό και τη συκοφαντία, ενώ διευκρινίζει ότι η διοίκησή του δεν έχει ανάγκη από τη στήριξη των άκρων, καθότι διαθέτει ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση, μέσα από το 65,75% που συγκέντρωσε στις τελευταίες εκλογές.

Επίθεση εξαπολύει παράλληλα και στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι μέσω του «Κλεισθένη» προκάλεσε τόσο ακυβερνησία στα όργανα της αυτοδιοίκησης, όσο και εργαλειοποίησε τη Χρυσή Αυγή σε διάφορες περιπτώσεις.

Καταληκτικά και σε ό,τι αφορά την απομάκρυνση των μελών της Ελληνικής Αυγής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, υπογραμμίζει ότι θα γίνει με βάση τις προβλέψεις της νομοθεσίας.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» με το σχετικό δημοσίευμα:

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΥΓΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!