Πατούλης: Έμεινε με ΧΑ & Τζήμερο -Αποχώρησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Την αποχώρηση από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής διαμαρτυρόμενοι γιατί για μια ακόμη φορά διεξάγεται με τηλεδιάσκεψη αποφάσισαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, μετά τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΛΑΣΥ) και την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, σχετική απόφαση πήραν η Δύναμη Ζωής (Δούρου), Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής (Σγουρός), Οικολογική Συμμαχία, και Ανυπότακτη Αττική (ΛΑΕ). Αποτέλεσμα η πλειοψηφούσα παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη να μείνει να ψηφίσει προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα για το 2021 με την Ελληνική Αυγή (ΧΑ) και τη Δημιουργία (Τζήμερος). Το γεγονός εξόργισε τον κ. Πατούλη, ο οποίο σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι «η αποχή από τη λειτουργία των αυτοδιοικητικών οργάνων εκθέτει όσους την υιοθετούν ως πολιτική συμπεριφορά στα μάτια των πολιτών που τους εμπιστεύθηκαν».

Να σημειωθεί επίσης ότι πλην της τηλεδιάσκεψης, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατηγορούν την περιφερειακή Αρχή ότι πολλά θέμα έρχονται προς συζήτηση στο ΠΕΣΥ χωρίς να έχουν υποβληθεί έγκαιρα οι εισηγήσεις.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, TZΗΜΕΡΟΣ, ΠΕΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΑ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!