Παρουσία Μουζάλα η σύσκεψη για τα προβλήματα στο Κέντρο Προσφύγων Λαυρίου

Το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Προσφύγων Λαυρίου ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 2 Οκτωβρίου) στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής παρουσία του Υπουργού Γιάννη Μουζάλα, του Υφυπουργού Γιάννη Μπαλάφα, του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά.

Με δεδομένα τα πολλά προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου, η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνιμη δομή φιλοξενίας, σύμφωνα με τις αρχές και τους κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία τέτοιων δομών, ώστε να ενταχθεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης.

Αφού εκτέθηκαν διεξοδικά όλες οι παράμετροι του προβλήματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Φιλίππου δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια αφορά στη στεγαστική αναβάθμιση του Κέντρου με τις κατάλληλες παρεμβάσεις – επισκευές ώστε να καταστεί αξιοπρεπής χώρος για τη διαμονή των προσφύγων.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!