Παράταξη Γ. Σγουρού: Δεν θα περάσει η «προοδευτική» τρομοκρατία

«Η παράταξή μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ακραία, αντιδημοκρατική και αγοραία συμπεριφορά των κατ’ επάγγελμα αγανακτισμένων και μεταφερόμενων τραμπούκων που επιχείρησαν να σταματήσουν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με ύβρεις και απειλές, παριστάνοντας αυτή τη φορά τους δήθεν δημότες της Βουλιαγμένης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η  παράταξη «Αττική με έργο πάμε μπροστά» με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Και προσθέτει:  «Η απρόκλητη και συνεχής εξύβριση του Περιφερειάρχη και περιφερειακών συμβούλων των οποίων οι απόψεις δεν τους ήταν αρεστές, δυστυχώς βρήκε υποστηρικτές και περιφερειακούς συμβούλους που έχουν εκλεγεί βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο!  Λειτουργώντας ως θλιβεροί υποκινητές και οργανωτές της στημένης εξέδρας μαζί με τους συνεργάτες τους -που τους έχει παραχωρήσει και πληρώνει το κράτος- προκάλεσαν θλιβερά επεισόδια, με στόχο να υποβαθμίσουν και να ευτελίσουν τη λειτουργία του μεγαλύτερου Περιφερειακού Συμβουλίου της χώρας και να την φέρουν στα μέτρα τους, προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη. Η πεζοδρομιακή προσπάθειά τους να ακυρώσουν το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου με ύβρεις, απειλές, συκοφαντίες και τραμπουκισμούς, θυμίζει άλλες εποχές και δεν θα περάσει.

Η παράταξή μας με απόλυτη προσήλωση στο διάλογο, με σεβασμό σε όλες τις απόψεις και σε συνεργασία με όλους τους θεσμούς, συνεχίζει το έργο της με το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα.

Στην Αττική με έργο πάμε μπροστά. Και αυτό όσο κι’ αν ενοχλεί είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς και τους ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες.

Η «προοδευτική» τρομοκρατία τους δεν θα περάσει…», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΞΥΛΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!