Παράταση στην πληρωμή των λογαριασμών δΕΗ ζητά για τους αγρότες ο Νομάρχης Καρδίτσας

Τουλάχιστον 40ήμερη παράταση για την πληρωμή των λογαριασμών δΕΗ των αγροτών του νομού Καρδίτσας ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της δΕΗ Παναγιώτη Αθανασόπουλο, ο Νομάρχης Φώτης Αλεξάκος.

«Στους αγρότες του νομού μας έφθασαν οι λογαριασμοί πληρωμής του ηλεκτρικού ρεύματος, που κατανάλωσαν για την άρδευση των χωραφιών τους. Η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής είναι η 21η Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Όπως σάς είναι γνωστό, οι αγρότες μας φέτος βιώνουν μια από τις χειρότερες χρονιές τους. Τα σιτάρια παραμένουν απούλητα στις αποθήκες, το βαμβάκι δόθηκε με «ανοιχτή τιμή», χωρίς οι αγρότες να εισπράξουν ακόμη ούτε ένα ευρώ και η τιμή του καλαμποκιού καταβαραθρώθηκε. Η ενιαία ενίσχυση που θα έδινε μια ανάσα στους δοκιμαζόμενους αγρότες δεν προβλέπεται να καταβληθεί άμεσα. Όπως είναι κατανοητό, υπάρχει πλήρης αδυναμία των αγροτών να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Αλεξάκος

Και καταλήγει: «Παρακαλούμε να δοθεί παράταση της προθεσμίας πληρωμής τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε να προλάβουν να εισπράξουν κάποια από τα χρήματα που τους οφείλονται και στη συνέχεια να προβούν στις αποπληρωμές των υποχρεώσεων τους».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!