Παραιτήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας των ΑΝΕΛ, Θανάσης Μαργαρίτης

Την παραίτησή του από το αξίωμα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας των ΑΝΕΛ, υπέβαλε σήμερα ο Λαρισαίος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, Θανάσης Μαργαρίτης.

Σε μία λιτή ανακοίνωση ο κ. Μαργαρίτης, αναφέρει: “Με επιστολή μου προς τον γενικό γραμματέα, και την γραμματεία οργανωτικού του κινήματος έθεσα την παραίτησή μου από περιφερειάρχης Θεσσαλίας των ΑΝ.ΕΛ.

Θάνος Μαργαριτης – Νεοεκλεγείς πρόεδρος ΕΑΑΑ παραρτήματος Λάρισας, Ασμχος ε.α.”

Αν και ο κ. Μαργαρίτης κρατά μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τους λόγους της παραίτησής του, πληροφορίες τον θέλουν να φεύγει λόγω των χειρισμών που έγιναν στο θέμα της Μακεδονίας, ενώ συνομιλητές του, θεωρούν “θέμα χρόνου” και την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Μαργαρίτης υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όπου μάλιστα θήτευσε ως πρόεδρος στην Τοπική Επιτροπή Κέντρου, στην πόλη της Λάρισας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΝΕΛ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!