ΠΑΜ-Θ: Ημερίδα για την προστασία της βιοποικιλότητας

Ημερίδα για τις δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου «Περιφερειακές ανταλλαγές και πολιτικές για τη διατήρηση και την προστασία της βιοποικιλότητας στην Ευρώπη- REVERSE», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Διαπεριφερειακό Πρόγραμμα INTERREG IVC, διοργανώνει η H Περιφέρεια ΑΜΘ/Π.Ε. Ξάνθης.

Η ημερίδα έχει τον τίτλο «Ανάπτυξη πολιτικών για την προστασία της βιοποικιλότητας Παρουσίαση αποτελεσμάτων προγράμματος REVERSE» και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2012, 9:00 π.μ. στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης (Καπνεργατών 9, Καπναποθήκη «Π», Ξάνθη).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί η Ευρωπαϊκή και η Τοπική Χάρτα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για την προστασία της βιοποικιλότητας, όπως προέκυψαν μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών- καλών πρακτικών, από τις διαφορετικές ευρωπαϊκές περιοχές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, στους τομείς της γεωργίας, της χωροταξίας και του τουρισμού.

Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ξάνθης κ. Φ. Καραλίδη σχετικά με το έργο REVERSE.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση