Π. Θεσσαλίας: Συνάντηση Αγοραστού με το δήμαρχο Πύλης

Tα έργα που ήδη εκτελούνται στο Δήμο Πύλης συνολικού προϋπολογισμού 41,2 εκ. ευρώ, όσο και στα έργα που συνεχίζονται και ολοκληρώνονται συνολικού προϋπολογισμού 6,8 εκ. ευρώ αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του δημάρχου Πύλης Κων/νου Κουφογάζου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Παράλληλα, συζήτησαν το αίτημα του δημάρχου για την  αντιμετώπιση της προβληματικής κατάστασης του δικτύου ύδρευσης από την Πύλη στον ΣΜΑ και την εξεύρεση χρηματοδότησης για αντικατάστασή του.

«Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, τόσο όσον αφορά την εξεύρεση πόρων, όσο και την εκτέλεση έργων, η αιρετή Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο Πύλης προχωρά στην υλοποίηση ενός στοχευμένου προγράμματος, που έχει σκοπό την εκτέλεση νέων απαραίτητων έργων υποδομής καθώς και την ολοκλήρωση ήδη εκτελούμενων. Πρόκειται για έργα σημαντικά και απολύτως απαραίτητα που σημαίνουν ανάπτυξη, τόνωση της τοπικής αγοράς, μόχλευση της τοπικής οικονομίας και νέες θέσεις εργασίας. Δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε, όπου απαιτείται, με μοναδικό γνώμονα άμεσα οφέλη για τους πολίτες», τόνισε ο κ. Αγοραστός.

«Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την άμεση ανταπόκρισή του όσον αφορά την αντιμετώπιση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης  από την Πύλη στο ΣΜΑ με τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας», ανέφερε από την πλευρά του ο δήμαρχος Πύλης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ, ΚΟΥΦΟΓΑΖΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!