Π. Θεσσαλίας: Υπό διαμόρφωση κοινή πρόταση για το ΤΕΙ - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Π. Θεσσαλίας: Υπό διαμόρφωση κοινή πρόταση για το ΤΕΙ

Τα ζητήματα που αφορούν στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και τις αλλαγές που επιφέρει το σχέδιο «Αθηνά» έθεσε στον Προέδρο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π)  Ευάγγελο Κουφουδάκη, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός.

Εντός των επομένων στις  πρόκειται να υπάρξουν συναντήσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο του ΤΕΙ, τους βουλευτές και τις αυτοδιοικητικές αρχές Λάρισας, Τρικάλων, ώστε μέσα στο χρονικό διάστημα της διαβούλευσης που ορίζει το σχέδιο «Αθηνά», να διαμορφωθεί μια κοινή πρόταση υποστήριξης των αντίστοιχων τμημάτων που επηρεάζονται το σχέδιο αυτό.

Το ζήτημα των τμημάτων του ΤΕΙ στην Καρδίτσα αλλά και εκείνο που αφορά στην Κτηνιατρική Καρδίτσας συζητήθηκαν κατόπιν σε κοινή σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Ασημίνα Σκόνδρα και Σπύρος Ταλιαδούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο δήμαρχος Καρδίτσας Κωνσταντίνος Παπαλός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Βύρων Παππάς, ο διευθυντής Παραρτήματος Καρδίτσας ΤΕΙ Λάρισας Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο Καθηγητής του ΤΕΙ Δασοπονίας Μιχάλης Βραχνάκης, ο πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής Καρδίτσας Χαράλαμπος Μπιλλίνης και ο περιφερειακός σύμβουλος Ορέστης Ψαχούλας.

Σχετικά

Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»: «Μπλόκο» δημάρχων στις καταργήσεις ΑΕΙ & ΤΕΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!