Π. Τατούλης: «Να ζητήσει συγγνώμη από τον Πελοποννησιακό λαό η αντιπολίτευση»

«Πολιτικά αδόκιμη» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη στάση της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου να ζητήσει τη συζήτηση προ ημερησίας διάταξης του προγράμματος του ΕΣΠΑ και τόνισε ότι «αυτό που θα είχε σημασία θα ήταν μια πρωτοβουλία σύσσωμης της αντιπολίτευσης να ζητήσει συγγνώμη από τον Πελοποννησιακό λαό για την απόλυτα αρνητική στάση της στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται από την Περιφέρεια».

«Αποτελούν βαρίδια στην προσπάθεια της Περιφέρειας» συνέχισε ο κ. Τατούλης, «Συμμετέχουν σε όλα τα όργανα που λαμβάνονται οι αποφάσεις και θα έπρεπε να τα γνωρίζουν. Βρίσκονται στον αντίποδα της πολιτικής μας προσπάθειας, αποτέλεσμα της οποίας είναι η υλοποίηση μεγάλων έργων στην Πελοπόννησο για πρώτη φορά. Έχουμε υλοποιήσει το προεκλογικό μας πρόγραμμα και με το παραπάνω, η Πελοπόννησος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και για αυτό το έργο είναι περήφανη η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΑΤΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!