Π. Στ. Ελλάδας: Στο ΕΣΠΑ δύο έργα αποκατάστασης ΧΑΔΑ - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Π. Στ. Ελλάδας: Στο ΕΣΠΑ δύο έργα αποκατάστασης ΧΑΔΑ

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά δύο νέες αποφάσεις ένταξης για τη χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 2013» δύο έργων στην Εύβοια, στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού συνολικού προϋπολογισμού 607 .000 € και συγκεκριμένα :

  • Η αποκατάσταση ενός Χ.Α.Δ.Α της πρώην Κοινότητας Λιχάδας (στη περιοχή «Κεραμού» ή «Γήπεδο» του οικισμού Λιχάδα) στο σύνολο της έκτασης του εμβαδού 38,132 στρεμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 542.000 €.

  • Η αποκατάσταση ενός Χ.Α.Δ.Α του πρώην Δήμου Αρτεμισίου (στη θέση Μανδήλα) έκτασης 20,678 στρεμμάτων συνολικού προϋπολογισμού 65.000 €.

«Εξασφαλίζουμε χρηματοδότηση 607.000 € για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων στην βόρεια Εύβοια», τονίζει ο Περιφερειάρχης. «Αξιολογούμε και εντάσσουμε προτάσεις των Δήμων, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε έργα που θα επιλύουν τα προβλήματα των σκουπιδιών και θα λειτουργούν προσθετικά για τη βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος και της προστασίας της δημόσιας υγείας», προσθέτει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!