Π. Ψωμιάδης κατά Πολιτείας για τα «αίσχος» με τα σκουπίδια στο Αριστοτέλειο

Για το «αίσχος» με τα βουνά από σκουπίδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μίλησε σήμερα ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Π. Ψωμιάδης κάλεσε την Πολιτεία να λάβει δώσει άμεσα λύση και να σταματήσει την «πολυετή «ομηρία» των εργολαβικών υπαλλήλων» (σ.σ.: απεργούν διότι είναι απλήρωτοι), και να βάλει επιτέλους ένα τέλος στις «πρωτόγνωρες εικόνες ντροπής που προσβάλουν την πόλη και τον πολιτισμό μας, δυσφημούν την εικόνα της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια υγεία».

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ
Εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της, η πόλη μας ¨γιορτάζει¨ με σωρούς σκουπιδιών στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι προφανές, πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οι ευθύνες της Πολιτείας για την πολυετή ¨ομηρία¨ των εργολαβικών υπαλλήλων είναι δεδομένες και βαριές.

Καλώ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναλάβουν εδώ και τώρα τις ευθύνες τους και να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την εξεύρεση μιας λύσης που θα επιτρέψει στο Πανεπιστήμιο να ανασάνει.

Μια λύση που θα βάλει ένα οριστικό τέλος σε αυτές τις πρωτόγνωρες εικόνες ντροπής που προσβάλουν την πόλη μας και τον πολιτισμό μας, δυσφημούν την εικόνα της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό ενώ παράλληλα εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία απ’ όλους, αυτό απαιτεί η κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Βάλτε, επιτέλους, τέλος σ’ αυτό το αίσχος.

 

Διαβάστε επίσης:
Παρέμβαση εισαγγελέα για την «κατασκήνωση» των σκουπίδιων στο Αριστοτέλειο
Θεσσαλονίκη: Τα σκουπίδια «πάνε» Πανεπιστήμιο
Θεσ/νίκη: Προκαταρτική εξέταση για τα «βουνά» από σκουπίδια

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!