Π. Πελοποννήσου: Εγκρίθηκε για τρίτη φορά (!) ο διαγωνισμός για τα LED

Π. Πελοποννήσου: Εγκρίθηκε για τρίτη φορά (!) ο διαγωνισμός για τα LED

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοπρατηθεί το έργο ενεργειακής  αναβάθμισης του δικτύου οδικού φωτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου,

Πρόκειται για έργο το οποίο έχει καθυστερήσει σημαντικά, καθώς αρχικά είχε δημοπρατηθεί το 2019 από την προηγούμενη Διοίκηση, ωστόσο ακυρώθηκε από τη νέα Περιφερειακή Αρχή, η οποία στη συνέχεια ακύρωσε και την δική της απόφαση (!), με αποτέλεσμα η δημοπράτηση του έργου να εγκριθεί για τρίτη (!) φορά στις 6 Απριλίου 2021.

Το ιστορικό

-Αρχικά το έργο εγκρίθηκε από το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου στις αρχές του 2019 επί Διοίκησης του Π. Τατούλη.

-Ωστόσο η νέα περιφερειακή Αρχή υπό τον Π. Νίκα ακύρωσε τον διαγωνισμό και ενέκρινε νέο με την από 1198/2020 απόφαση στις 18/09/2020. Το νέο τεύχος  εμπερίεχε αλλαγές στους όρους διακήρυξης και στις τεχνικές προδιαγραφές με αιτιολόγηση το άνοιγμα του ανταγωνισμού.

-Και πάλι, όμως, η δημοπράτηση του έργου δεν προχώρησε με την σημερινή περιφερειακή Αρχή να ζητά από το Πανεπιστήμιο Πατρών να γνωμοδοτήσει επί της διακήρυξης που η ίδια είχε ψηφίσει!

-Στη συνέχεια μετά την παραλαβή της μελέτης γνωμοδότησης  από το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την από 472/2021 απόφαση της ψήφισε για τρίτη φορά τη δημοπράτηση του έργου.

Ως εκ τούτου, το επόμενο διάστημα αναμένεται να βγει «στον αέρα» η διακήρυξη, καθώς, όπως λένε, με νόημα, περιφερειακοί σύμβουλοι στην aftodioikisi.gr, «την τέταρτη φορά καίγεσαι!».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, LED, ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]