Π. Πελοποννήσου: Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γ. Δέδες

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη με την οποία εξελέγη ανακοίνωσε με μια λακωνική δήλωση προς τον περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Γιώργος Δέδες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Δέδες, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνει ότι οι λόγοι της διαφοροποίησής του είναι προφανείς και γνωστοί τους τελευταίους μήνες, ενώ την ευθύνη της κρίσης και της αξιολόγησης των πολιτικών ευθυνών έχουν πλέον οι πολίτες.

Σημειώνεται ότι κατόπιν των παραιτήσεων των δύο αντιπεριφερειαρχών, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, για να εκλέξει αντιπεριφερειάρχη στη Μεσσηνία και την Κορινθία, ενώ παράλληλα το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, με πρόσκληση του πλειοψηφούντος περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Ρουμελιώτη, θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση για να εκλέξει νέο πρόεδρο μετά την παραίτηση του Γιώργου Πουλοκέφαλου την προηγούμενη Παρασκευή.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!