Π.Πελοποννήσου: Άρχισαν οι παραιτήσεις μετά την υποψηφιότητα Νίκα

Με δήλωσή της η Ελένη Παναγιωτόπουλου αναφέρει τους λόγους που υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της θεματικής αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας.

Σε αυτήν αναφέρει:

“Υστερα από την σημερινή δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ως υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, προκύπτει η προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημόσιας Υγείας, πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας ως αναπληρώτρια γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου πίστη στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση παραιτούμαι από την θέση της θεματικής αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημόσιας Υγείας, πολιτισμού και Παιδείας.

Σεβόμενη την εντολή των πολιτών που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014, οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντα τους από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου Αργολίδας”.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΝΙΚΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!