Π. Ν. Αιγαίου: Παράταση κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τις κοινότητες Αφάντου-Αρχαγγέλου

Την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας που ισχύει για τις κοινότητες Αφάντου και Αρχαγγέλου για ακόμα έξι μήνες, αποφάσισε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Η απόφαση κρίθηκε αναγκαία για την διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν στις υποδομές, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία εκδηλώθηκαν κατά την 5η Νοεμβρίου 2019, στο νησί μας.

Σύμφωνα με την απόφαση:

«Αποφασίζουμε την παράταση της κήρυξης της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου και της Δημοτικής Ενότητας Αφάντου του Δήμου Ρόδου, της Π.Ε. Ρόδου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν στις υποδομές της Νήσου Ρόδου, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν κατά την 5η Νοεμβρίου 2019 και τα επακόλουθα προβλήματα που προκλήθηκαν, καθώς εξακολουθούν να συντρέχουν λόγοι σύμφωνα με σχετικό έγγραφο.

Η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης της ανωτέρω περιοχής ισχύει για έξι (6) μήνες, δηλαδή έως και τη 13η Μαΐου 2021. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!