Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Π. Ν. Αιγαίου: Ο Γιάννης Μαχαιρίδης στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την πορεία, το έργο, το σχέδιο, τους στόχους και τη δραστηριότητα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννη Μαχαιρίδη, μπορεί να γνωρίζει κάποιος πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο www.imahairidis.gr, ή επισκεπτόμενος την επίσημη σελίδα του στο facebook «Ιωάννης Μαχαιρίδης».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, προκειμένου να είναι σε άμεση επικοινωνία με τους πολίτες, με εκείνους να ενημερώνονται για τη δραστηριότητά του και τον ίδιο να καταγράφει τους προβληματισμούς τους και τις ιδέες τους, προχώρησε στη δημιουργία των ανωτέρω σελίδων. Μέσα απ’ αυτές μπορούν να έρχονται γρήγορα σε άμεση επαφή, ώστε η σχέση των πολιτών του Νοτίου Αιγαίου και του εκπροσώπου τους, να είναι καθοριστική για τη χάραξη της πορείας ανάπτυξης των νησιών.

Σε ότι αφορά στη δραστηριότητα των υποψήφιων Xωρικών Αντιπεριφερειαρχών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Δημήτρη Κρητικού και Γιάννη Δεκαβάλα της περιφερειακής παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», καθώς και του συνόλου των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, οι πολίτες, μπορούν να ενημερώνονται επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.archipelagosdimiourgias.gr, ή την ιστοσελίδα  www.ardim.gr η οποία θα λειτουργεί εντός λίγων ημερών.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!