Π. Ν. Αιγαίου: ΕΔΕ για χρηματισμό υπαλλήλου, σε αργία τέθηκαν άλλοι τρεις

Εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) και για υποβολή αιτήματος μέχρι το μεσημέρι προς τον Εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθούν, και ποινικά, οι καταγγελίες για χρηματισμό εις βάρος υπαλλήλου της Διεύθυνσης Πρόνοιας, έδωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, έπειτα από σχετικές αναφορές του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τέως γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Διομήδη Σπινέλη, κατά τη διάρκεια συνεδρίου με θέμα «Η διαφθορά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα».

Με δηλώσεις του σήμερα, ο Γ. Μαχαιρίδης τόνισε πως επιβάλλεται η σε βάθος έρευνα, ειδικά όταν πρόκειται για ανώνυμες καταγγελίες, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Έκανε επίσης γνωστό ότι ήδη έχουν τεθεί σε αργία άλλοι τρεις υπάλληλοι που υπηρετούσαν σε άλλα νησιά της Περιφέρειας, που βαρύνονται με σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, με ένα εξ αυτών να διώκεται βάσει του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα για ποινικά αδικήματα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!