Π. Κρήτης: Συνέντευξη Τύπου για τον ημιμαραθώνιο την Τετάρτη

Ο Σύλλογος  ΑΘΛΗ.Σ.Υ, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:30 π.μ. στη Περιφέρεια Κρήτης σχετικά με την διεξαγωγή την Κυριακή 1η Οκτωβρίου του Ημιμαραθωνίου Κρήτης  (21 χλμ) όπως επίσης για τους παράλληλους αγώνες δρόμου «Arkalochori Street Run 5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων» στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση.

Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

Οργανωτές: Σύλλογος ΑΘΛΗΣΥ, Περιφέρεια Κρήτης,  Δήμος Μινώα Πεδιάδος, Πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου.  Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης Stoiximan.gr

Στήριξη: Πολιτιστικός  Σύλλογος Θραψανού, Πολιτιστικός σύλλογος Βόνης, Πολιτιστικός σύλλογος Γαλατά, Πολιτιστικός Σύλλογος Χουμερίου.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!