Π. Κρήτης: Σεμινάριο περιφερειακού Τύπου στα Χανιά - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

Π. Κρήτης: Σεμινάριο περιφερειακού Τύπου στα Χανιά

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Πολιτικές Ανάπτυξης και Συνοχής της ΕΕ απέναντι στην οικονομική κρίση» στα Χανιά, στο ξενοδοχείο Minoa Palace (Πλατανιάς), σήμερα στις 17:00 και αύριο στις 09:30. Η εκδήλωση απευθύνεται ιδιαίτερα στους δημοσιογράφους και εκπροσώπους του περιφερειακού και τοπικού Τύπου και των ΜΜΕ της Κρήτης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν οι πολιτικές της ΕΕ για την ανάπτυξη και τη συνοχή καθώς και θεματολογία για την ενημέρωση του περιφερειακού Τύπου και των ΜΜΕ της Κρήτης, ενώ έχουν προσκληθεί δημοσιογράφοι από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και στους ενδιαφερόμενους φορείς και πολίτες. Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της ΕΕ, εμπειρογνώμονες, καθώς και εκπρόσωποι αρμοδίων φορέων.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!