Π. Κρήτης: Προσφορά φαρμάκων στο Δήμο Μαλεβιζίου

Ποσότητες φαρμακευτικών σκευασμάτων και αναλώσιμου υλικού παρέδωσε χθες ο διοικητής της υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, στον πρόεδρο του δημοτικού κοινωνικού οργανισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, Κώστα Φασουλάκη, για τις ανάγκες του κοινωνικού ιατρείου και του φαρμακείου που λειτουργεί στο δήμο.

Πρόκειται για τη δεύτερη παράδοση που πραγματοποιεί η ΔΥΠΕ Κρήτης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με φάρμακα και αναλώσιμα υλικά που καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, συγκεντρώνει στα γραφεία της υπηρεσίας, στην Οδό Σμύρνης 26, από πολίτες που δεν τα έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει η ΔΥΠΕ, η προσπάθεια θα συνεχισθεί προκειμένου να υποστηριχθεί το έργο των κοινωνικών ιατρείων και στους υπόλοιπους νομούς του νησιού. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι πολίτες που έχουν ,αλλά δεν χρησιμοποιούν πλέον συγκεκριμένα σκευάσματα φαρμακευτικά, να μην τα πετούν αλλά να τα παραδίδουν στα γραφεία της.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο κ. Γρηγοράκης θα έχει συνάντηση με την επιτροπή Υγείας του Δήμου Μαλεβιζίου, για να συζητήσουν την κατασκευή και τη στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Γαζίου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση