Π. Κ. Μακεδονίας: Σύσκεψη για την πορεία του ΕΣΠΑ

Σύσκεψη με στόχο την ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ, που είναι ενταγμένα στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, και το σχεδιασμό της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 2 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα γίνει καταγραφή των υφιστάμενων προβλημάτων που προκαλούν καθυστερήσεις στην υλοποίηση των ήδη ενταγμένων έργων και θα καθοριστούν οι ενέργειες που θα συμβάλλουν στην επιτάχυνση της υλοποίησής τους. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει διαβούλευση αναφορικά με την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και τους άξονες προτεραιότητας που θα επιλεγούν για την Κεντρική Μακεδονία. Η ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και το σχεδιασμό της επόμενης προγραμματικής περιόδου θα γίνει από την προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αγγελική  Ωραιοπούλου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!