Π. Κ. Μακεδονίας: Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις για βοηθούς φαρμακείου

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας βοηθού φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2017, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη  16 Φεβρουαρίου 2017,  στις 9.00 π.μ, για προφορική  εξέταση στην αίθουσα Σεμιναρίων «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ» στο 2ο όροφο του κτιρίου των Τμημάτων Βιολογίας/Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης  και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017,στις 9.00 π.μ. για γραπτή εξέταση στην αίθουσα Δ12 στο ισόγειο κτίριο της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης.

Η υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνεται από τις 20-1-2017 έως και τις 30-1-17 στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων και τα δικαιολογητικά θα διαβιβάζονται στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε.Θεσσαλονίκης, Τμήμα Δημόσιας Υγείας (Νέα ταχυδρομική διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.:54627, τηλ.2313330846) .

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΝΟΥΝ, ΠΟΤΕ, ΒΟΗΘΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!