Π. Κ. Μακεδονίας: Με Τζιτζικώστα Χαριστέας, Περιστέρη, Κούης και Σταυρόπουλος

Το νέο σήμα και 100 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» παρουσίασε την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας.

Όπως επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Τζιτζικώστας κατά την παρουσίαση, «πέρασαν πέντε χρόνια με νίκες όπως την πρωτιά για πέντε συνεχή χρόνια στην αξιοποίηση πόρων και υλοποίηση έργων». Ο ίδιος τόνισε ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι. «πίσω από τις καλλιέργειες υπάρχουν αγρότες, πίσω από την πρωτιά στις αφίξεις των τουριστών υπάρχουν ξενοδόχοι, επαγγελματίες εστιάτορες που θέλουν να έχουν 12 μήνες το χρόνο δουλειά».

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των επικείμενων περιφερειακών εκλογών, ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε: «Τον άνθρωπο υπηρετούμε, πρώτα και πάνω από όλα. Και αυτός είναι ο δρόμος που διανύσαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια. Ξεκινήσαμε από το ‘θέλουμε’, πήγαμε στο ‘μπορούμε’ και σήμερα είμαστε στο ‘κάναμε’, στο ‘καταφέραμε’. Αυτό είναι το αποτύπωμα του έργου της παράταξής μας, της ‘Αλληλεγγύης’. Και τώρα βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο αυτής της διαδρομής, στο σημείο που θα καθορίσει την ίδια την ταυτότητα της Κεντρικής Μακεδονίας, το ίδιο το μέλλον του τόπου μας».

Το νέο σήμα της «Αλληλεγγύης» έχει ένα δακτυλικό αποτύπωμα ως έμβλημα, ανάλογο της καμπάνιας Respect The Truth, που έκανε για τη Μακεδονία ο Απόστολος Τζιτζικώστας ως πολιτικός και μότο είναι το «Δυναμώνουμε τη Μακεδονία». «Αυτό είναι το αποτύπωμα του έργου της παράταξής μας», είπε παρουσιάζοντας το νέο σήμα της «Αλληλεγγύης» ο κ. Τζιτζικώστας.

Ανάμεσα στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» είναι η Κατερίνα Περιστέρη στις Σέρρες, ο Δάνης Τζαμτζής στην Πέλλα, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρις Μπίλλιας, η δικηγόρος Μελίνα Δερμεντζοπούλου, ο διεθνολόγος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, οι δημοσιογράφοι Σοφία Τουντούρη, Μάρνη Χατζηεμμανουήλ και Νάντια Δερέμπεη, η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Λάκης Παπαϊωάννου κ.α.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!