Π.Κ.Μ.:Την Μ. Τρίτη το 1ο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών

To 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος», που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013 στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης (16.30-19.00).

 Παρόντες στη σημερινη συνέντευξη τύπου ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, αρμόδιοι για θέματα αθλητισμού στη Μ.Ε.Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης και Χρήστος Τερζανίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα παιδείας, Ντίνος Κούης, που εκπροσώπησε τους βετεράνους του Άρη και οι εκπρόσωποι των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των τεσσάρων ομάδων -ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλωνα Καλαμαριάς, που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει όλες τις ομάδες ανεξαιρέτως, μέσα από πρωτοβουλίες όπως το Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης “Λευκός Πύργος”, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη,  με στόχο να γίνει θεσμός και να επεκταθεί σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις αποδεικνύουμε στην πράξη ότι τιμούμε τους ανθρώπους που έδωσαν μάχες στα γήπεδα και σήκωσαν ψηλά την Ελλάδα και την ελληνική σημαία. Τιμούμε την πορεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ιστορικών ομάδων της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας το μήνυμα ότι, όπως παλιότερα, έτσι και σήμερα, στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει. Είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα αγκαλιαστούν από το κοινό της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στο πλαίσιο του 1ο Τουρνουά  Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος» θα διεξαχθούν δύο αγώνες διάρκειας  20-30 λεπτών. Στη λήξη της διοργάνωσης θα απονεμηθούν τιμητικά κύπελλα στις συμμετέχουσες ομάδες και οι διοικήσεις των ομάδων θα τιμήσουν έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή από κάθε ομάδα για την αθλητική προσφορά του.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση