Π. Ηπείρου: Στη ΔΟΜΟΚΑΤ ΑΤΕ το έργο για την αποχέτευση των Φιλιατών - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Π. Ηπείρου: Στη ΔΟΜΟΚΑΤ ΑΤΕ το έργο για την αποχέτευση των Φιλιατών

Τον ανάδοχο ενός σημαντικού περιβαλλοντικού έργου για την Π.Ε. Θεσπρωτίας ανέδειξε στη συνεδρίαση της Τρίτης 31 Ιουλίου η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Πρόκειται για την «αποχέτευση ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Φιλιατών», έργο που με προϋπολογισμό 8.173.350 ευρώ έχει ενταχθεί στο ΕΠΠΕΡΑΑ 2007-2013. Μειοδότης αναδείχτηκε η ΔΟΜΟΚΑΤ ΑΤΕ.

Βελτιώσεις του οδικού δικτύου

Η Οικονομική Επιτροπή στη ίδια συνεδρίαση ενέκρινε  και έργα για την αποκατάσταση ζημιών και βελτίωσης του οδικού δικτύου στις Π.Ε. Ιωαννίνων και Πρέβεζας. Συγκεκριμένα:

Στην Π.Ε. Ιωαννίνων: Ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης των ζημιών στην 17η επαρχιακή οδό Χίνκα – Ζόργιανη – Πολύγυρος προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και ανέδειξε τον ανάδοχο (Μ. Κουμπή) για την αποκατάσταση ζημιών στην 36η επαρχιακή οδό στο Ελεύθερο της Κόνιτσας, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.

Στην Π.Ε. Πρέβεζας: Ενέκρινε τη δημοπράτηση των έργων: α) Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού στο ρέμα Καρυδά – Συμπληρωματικά τεχνικά οδού δικτύου Π.Ε. Πρέβεζας προϋπολογισμού 31.000 ευρώ, β) Ασφαλτόστρωση οδικού τμήματος Ταράνα και στην περιοχή του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας, προϋπολογισμού 45.000 ευρώ, γ) Ανέδειξε τον ανάδοχο (Θωμά Χριστιά) του έργου για την κατασκευή τεχνικού στο Δ.Δ. Κορυφούλας Δήμου Πάργας, προϋπολογισμού 55.000 ευρώ.

Επίσης η Ο.Ε. ενέκρινε τη δημοπράτηση έργου (προϋπολογισμού 25.000 ευρώ) για την Ολοκλήρωση της κατασκευής Νηπιαγωγείου στη Νέα Ζωή Ιωαννίνων.

Προχωρά ο διαγωνισμός τουριστικής προβολής

Η Οικονομική Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της Περιφέρειας, ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού διαγωνισμού για την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου. Το συγκεκριμένο πρακτικό περιλαμβάνει τον έλεγχο δικαιολογητικών συμμετοχής, από τον οποίο έγιναν δεκτές τρεις προσφορές.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!