Π. Ιονίων Νήσων: Εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις για τουριστική προβολή

Συνολικά, 119 απευθείας αναθέσεις για την τουριστική προβολή της περιοχής πραγματοποίησε την τελευταία τριετία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου στην επερώτηση του επικεφαλής της «Επτανησιακής Αναγέννησης»,  Γιώργου Καλούδη.

Αναλυτικά:

– Το 2011 πραγματοποιήθηκαν 40 απευθείας αναθέσεις:  15 για τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις. Οι αναθέσεις αυτές αφορούσαν την ενοικίαση και κατασκευή των περιπτέρων της ΠΙΝ ή τη μεταφορά υλικού. Επίσης πραγματοποιήθηκαν 3 αναθέσεις που αφορούσαν σε προβολή σε ΜΜΕ, μία ανάθεση σε δημιουργία νέου φυλλαδίου της ΠΙΝ και 22 αναθέσεις σχετικά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων (π.χ. ενοικίαση εξοπλισμού, κατασκευή σκηνικών, διοργάνωση γευμάτων φιλοξενίας, κτλ).

-Το 2012, πραγματοποίησε 75 απευθείας αναθέσεις:  23 για τη συμμετοχή σε εκθέσεις και τη μεταφορά υλικού, 13 αναθέσεις για την  προβολή σε ΜΜΕ, 2 αναθέσεις για τη δημιουργία φυλλαδίων της ΠΙΝ και 40 αναθέσεις για τη συμμετοχή/διοργάνωση εκδηλώσεων.

– Το 2013 η Περιφέρεια έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 84 απευθείας αναθέσεις: 20 για τη συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, 21 αναθέσεις που αφορούν σε προβολή σε ΜΜΕ, 3 αναθέσεις που αφορούν σε φιλοξενίες δημοσιογράφων και 40 αναθέσεις που αφορούν σε συμμετοχή/ διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!