π-δυτικής-μακεδονίας-κόντρα-περί-τ-543323
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 03.11.2021 | 08:23

Π.Δυτικής Μακεδονίας: Κόντρα περί… «τιμιότητας» στο συμβούλιο

O περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γ. Χριστοφορίδης, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη να διευκρινίσει τι εννοούσε, χθες, εκτοξεύοντας μια σοβαρή κατηγορία εναντίον του, λέγοντας ότι δε μπορεί να μιλά ο ίδιος για τιμιότητα.

Όπως είπε ο Περιφερειάρχης με αυτή τη φράση αναφερόταν στην, κατά την άποψή του, ανέντιμη συμπεριφορά του Γ. Χριστοφορίδη σε σχέση με το γνωστό θέμα της αντιπαράθεσης με τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Τσιούμαρη για την κοπή δέντρων (λεύκες) στην Κοινότητα Πρωτοχωρίου και πως με τα λεγόμενα & γραφόμενά του προσέβαλε και τον ίδιο, αφού τον παρουσίασε να σκορπά χρήματα αλόγιστα δεξιά – αριστερά, κατά το δοκούν, ενώ δε ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό, παρά τις απαντήσεις που δόθηκαν.

“Αυτή είναι μια ανέντιμη συμπεριφορά κ. Χριστοφορίδη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, με τον Γ. Χριστοφορίδη να εμμένει στις απόψεις του.

Στη διαμάχη παρενέβη κι η επικεφαλής της παράταξης “Ελπίδα” Γ. Ζεμπιλιάδου η οποία απευθυνόμενη στον Περιφερειάρχη του είπε πως ο Γ. Χριστοφορίδης εξέφρασε μια άποψη όπως έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να το κάνει και πως όποιος διαφωνεί μαζί του (δηλ. με τον Περιφερειάρχη) δε σημαίνει ότι λέει ψέμματα. Αυτή η θέση της Γ. Ζεμπιλιάδου εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Περιφερειάρχη ο οποίος έκανε λόγο για ενορχηστρωμένο σχέδιο συκοφάντησης εναντίον του. Δείτε τι συνέβη:

Πηγή: kozan.gr