Π. Δ. Μακεδόνιας: Tο όνομα του συνδυασμού του Γ. Κασαπίδη

Tην παρουσίαση της ονομασίας του συνδυασμού του «Αλλάζουμε πορεία» με σύνθημα «με πίστη στις ανθρώπινες αξίες» έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στην  αίθουσα της Λέσχης Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης χθες το απόγευμα.

Ο Γιώργος Κασαπίδης έθεσε τους άξονες και τις προτεραιότητές του για τον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης στη Δυτική Μακεδονία στους τομείς που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη και όχι μόνο. «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο μαζί, διεκδικώντας μια αλλαγή, ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από κοινή συμπόρευση…η σχέση μου με τους περισσότερους από εσάς ξεκινά πολύ πριν από την πολιτική. Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε αυτό τον τόπο, γνωριζόμαστε με τους περισσότερους από παιδιά και αγωνιούμε για τα ίδια στοιχήματα. Είτε είναι καθημερινά, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, όλα λειτουργούν, συσσωρεύονται , προσδιορίζοντας το παρόν μας και το μέλλον μας, αλλά και των γενεών που θα μας διαδεχθούν».

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Κασαπίδης έκανε λόγο για «συγκινητική και αθρόα συμμετοχή των εθνομακεδόνων», λέγοντας πως «αυτή η συγκινητική παρουσία του κόσμου με τιμάει βαθύτατα και με γεμίζει σιγουριά και δύναμη να κάνουμε από κοινού τον αγώνα για την αλλαγή που χρειάζεται για τη Δυτική Μακεδονία, για ένα καλύτερο μέλλον, με σιγουριά και προοπτική για τις νέες γενιές». Επίσης, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο στη Δυτική Μακεδονία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!