Π. Δυτ. Ελλάδας: Σύμπραξη (μισού) ΠΑΣΟΚ, ΝΔ για (μόνο) διήμερο «λουκέτο»

Διήμερο «λουκέτο» (Παρασκευή και Δευτέρα) βάζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στα νέα μέτρα που πλήττουν τους εργαζόμενους και τον ίδιο το θεσμό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια έκτακτου περιφερειακού συμβουλίου παραλίγο να απορριφθεί η πρόταση του περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα για διήμερο κλείσιμο, καθώς  επτά από τους περιφερειακούς του συμβούλους υποστήριξαν την πρόταση του Ν. Καραθανασόπουλου (ΚΚΕ) για «λουκέτο» μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Τελικώς η στήριξη της πρότασης του περιφερειάρχη από  την παράταξη του  Γ. Παπαναστασίου (ΝΔ) οδήγησε στη υπερψήφισή της

Πλην του «λουκέτου»  το περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει πολιτικά και νομικά τους εργαζόμενους, στις αποφάσεις που θα πάρουν.

Να σημειωθεί ότι εντός και εκτός της αίθουσας  που συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Πάτρα, είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι της Περιφέρειας, αλλά και των δήμων, από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία.

Σχετικά

Κ. Μακεδονία: Λουκέτο στην περιφέρεια αύριο, δε στέλνει καμία λίστα

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!