Π. Δ. Ελλάδας: «Λεφτά υπάρχουν» για προβολή μέσω... social media - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Π. Δ. Ελλάδας: «Λεφτά υπάρχουν» για προβολή μέσω… social media

Μπορεί να μην έχει χρήματα για να «ενισχύσει» την πυρασφάλεια στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα η φωτιά στην Αχαΐα να μαίνεται μέχρι αυτήν την ώρα, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται έχει λεφτά για την προβολή της. Ο λόγος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία, με απόφαση της Επιτροπής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στις 22 Ιουνίου, θα ξοδέψει 351.780 ευρώ για προβολή μέσω… social media και διεθνείς και εθνικές εκθέσεις.

Συγκεκριμένα, συνολικά 83.025 ευρώ θα κοστίσει για την ΠΔΕ η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τη Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης για την υλοποίηση του υποέργου 1 με τίτλο «Ηλεκτρονικές Υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα» και το υποέργο 3 με τίτλο «Συμμετοχή σε Διεθνείς και Εθνικές Τουριστικές Εκθέσεις» του προγράμματος «Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη σύμβαση, το πρώτο έργο αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δημιουργία λογαριασμών στο Facebook, το Twitter, το YouTube με προϋπολογισμό 83.025 ευρώ: Θα δώσει 6.150 ευρώ για τη δημιουργία καναλιού του YouTube, 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού και διαχείριση του δικτύου στο Facebook και ακόμα 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού και διαχείριση του δικτύου στο Twitter. Σε αυτά πρέπει να προστεθούν άλλα 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού και διαχείριση του δικτύου στο Google. Στο πλαίσιο του έργου εγκρίθηκε η δαπάνη 6.519 ευρώ για δημιουργία λογότυπου και σλόγκαν, καθώς και 24.600 ευρώ για τη δημιουργία και διαχείριση πλατφόρμας ψηφιακής σήμανσης με πολυμεσικό περιεχόμενο.

Το δεύτερο έργο που αφορά στη συμμετοχή της ΠΔΕ σε διεθνείς και εθνικές τουριστικές εκθέσεις, με προϋπολογισμό 268.755 ευρώ. Και όλα αυτά, με τη συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Με πληροφορίες από enikos.gr

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙ@ΥΓΕΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!