Π. Αττικής: Ζήτησε παράταση συμβάσεων του προσωπικού που προσελήφθη μέσα στην πανδημία

προσλήψεις

Στην αναγκαιότητα να παραταθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων που έχουν προσληφθεί στις Περιφέρειες και στους Δήμους προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πρωτόγνωρη συνθήκη της πανδημίας και να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, αναφέρεται ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης με αφορμή τη συνάντηση που είχε χθες με αντιπροσωπεία των συμβασιούχων, παρουσία και του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμη, επισήμανε ότι θα αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών και θα διατυπώσει σχετικό αίτημα προς τον Υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη προκειμένου να δοθεί παράταση των συμβάσεων.

Όπως επισήμανε ο Γ. Πατούλης «Η Μάχη κατά της πανδημίας είναι συνεχόμενη. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να υπάρξει ρύθμιση προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό η συμβολή των συμβασιούχων σε τομείς που αφορούν στη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι επιβεβλημένη και χρήσιμη. Για μας, δεδομένης της δραματικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών, είναι σημαντικό να υπάρξει πρόβλεψη προκειμένου να ανανεωθούν οι συμβάσεις. Οι γνώσεις τους και η διάθεσή τους για προσφορά είναι για μας ένα πολύτιμο εργαλείο στη μάχη που δίνουμε για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση της Αττικής».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΥΠΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]