Π.Αττικής: Στο ψηφοδέλτιο Πατούλη ο Πολυμερόπουλος

  • Απο stergios
  • 30 Μαρτίου 2019 - 19:32
  • Comments Off

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υποδέχθηκε στο Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» τέσσερις νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ από τον Δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι πρόκειται για πολίτες που έχουν διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία και ο καθένας τους έχει καταξιωθεί στον τομέα του.
Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Συγκροτούμε ένα ψηφοδέλτιο Νίκης και Ανατροπής. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για μία νέα αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική. Ενώνουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις διεκδικώντας την ψήφο όλων των πολιτών για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική. Προτεραιότητα μας είναι η επανεκκίνηση της μεγαλύτερης περιφέρειας της Ελλάδας προκειμένου να γίνει μοχλός ανάπτυξης της χώρας».

Ειδικότερα, στον κεντρικό Τομέα Αθηνών υποψήφιοι είναι η Αθηνά Τρανούλη Σχεδιάστρια Μόδας, ο ιατρός Λάμπρος Γιαννόπουλος και κ. Πολυμερόπουλος.

Στο Νότιο Τομέα Αθηνών υποψήφιος είναι ο ιατρός Μιχαήλ Τριβυζάκης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!