Π. Αττικής: «Οι συμπράξεις των ΤΟΠΣΑ θα δημιουργήσουν 5.000 θέσεις απασχόλησης»

Ξεκίνησαν από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, οι εντάξεις στο ΠΕΠ Αττικής (ΕΣΠΑ) των «Τοπικών Σχεδίων για την Απασχόληση Προσαρμοσμένων στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας». Πρόκειται για την υλοποίηση των επιλεγμένων προτάσεων που είχαν υποβληθεί στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Αττικής και που θα έχουν ολοκληρωθεί έως και τις 31.12.2014.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, τόνισε:
«Απέναντι στον κοινωνικό εφιάλτη της ανεργίας, οι συμπράξεις των ΤΟΠΣΑ θα δημιουργήσουν 5.000 θέσεις απασχόλησης, και ελπίδα για ισάριθμους συνανθρώπους μας. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι ξεκινούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι με κάθε τρόπο και κάθε μέσο που διαθέτουμε στηρίζουμε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής».

Μέσα από τη υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων θα απορροφηθούν 24 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, ενώ θα δημιουργηθούν 5.000 νέες θέσεις εργασίας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΠΣΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!