Π. Αττικής: Με δέκα υδροφόρες στη μάχη κατά της πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο

Δέκα υδροφόρα οχήματα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που μαίνεται κοντά στο Μαρκόπουλο στην Ανατολική Αττική διέθεσε η Περιφέρεια Αττικής.

Στον τόπο της πυρκαγιάς βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Χρυσάνθη Κισκήρα, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Ανδρέας Πράσινος, καθώς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Φουντάς, οι οποίοι προσπαθούν να συμβάλλουν στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής.

«Η Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Δήμου Μαρκόπουλου – Μεσογαίας θέτοντας σε επιφυλακή όλα τα πυροσβεστικά μέσα που διαθέτει καθώς και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της. Σε πρώτη φάση συνδράμουμε στο δύσκολο έργο της πυρόσβεσης με δέκα υδροφόρα οχήματα, έχουμε στον τόπο της πυρκαγιάς την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, κα Κισκήρα μαζί με τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα για οποιαδήποτε περεταίρω βοήθεια μας ζητηθεί», δήλωσε ο  περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΩΤΙΑ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση