Π. Αττικής: Κάλυψη των κατασκηνωτικών εξόδων παιδιών ζητά ο Σύλλογος Υπαλλήλων

Επιστολή προς την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου στέλνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, ζητώντας την κάλυψη των κατασκηνωτικών εξόδων περίπου 200 παιδιών εργαζομένων της Περιφέρειας κατά την επερχόμενη κατασκηνωτική περίοδο.

Ολόκληρη η επιστολή του ΣΥΠΑ:

Γνωρίζετε πως εδώ και χρόνια προσπαθούμε να λύσουμε τα ζητήματα, που σχετίζονται με την κάλυψη των κατασκηνωτικών αναγκών, της συμμετοχής σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Παιδικούς Σταθμούς των παιδιών των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι ρυθμίσεις, που προτείναμε για τη λειτουργία κατασκήνωσης σε σας και το Υπουργείο Εσωτερικών παραμένουν μετέωρες, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις.

Οι ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών είναι μεγάλες και το βάρος που πέφτει κάθε καλοκαίρι στους γονείς είναι δυσβάσταχτο.

Από την διερεύνηση των αναγκών που κάναμε προκύπτει πως έχουμε 200 παιδιά, για τα οποία πρέπει να βρεθεί λύση από το φετεινό καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό ΖΗΤΑΜΕ να μας καλύψετε τα κατασκηνωτικά έξοδα των παιδιών μας.

Παίρνοντας υπόψη την ΚΥΑ 6199/267/2017 των Υπουργών Εργασίας και Οικονομικών περί «Κατάρτισης προγράμματος διαμονής παιδιών χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων σε κατασκηνώσεις», όπου ορίζεται το ημερήσιο τροφείο στα 30,00€ ημερησίως, συμπεριλαμβανομένων όλων των επιβαρύνσεων για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης ΖΗΤΑΜΕ την κάλυψη ανάλογου ποσούγια μια κατασκηνωτική περίοδο.-

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!