‘Αδειες οδήγησης: Τρεις ημέρες “πεσμένο” το μηχανογραφικό του υπ. Υποδομών και Μεταφορών

Για άλλη μία φορά, δεύτερη μέσα σε δύο μήνες, «έπεσε» το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα καταχωρήσεων (G-link) του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Εδώ και τρεις ημέρες έχουν σταματήσει οι διαδικασίες για μεταβιβάσεις αυτοκινήτων, ανανεώσεις και αντικαταστάσεις διπλωμάτων, έκδοση αδειών κυκλοφορίας κ.ά., με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου.

Σε μήνυμα του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τονίζει τα εξής:

«Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία των συναλλασσόμενων πολιτών, αλλά δυστυχώς δεν είναι στην αρμοδιότητά μας η επίλυση του προβλήματος που προέκυψε για άλλη μία φορά. Από την πρώτη στιγμή βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, το οποίο καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα.

Δυστυχώς αναδεικνύεται για άλλη μία φορά η επιτακτική ανάγκη να εκσυγχρονιστεί άμεσα το απαρχαιωμένο μηχανογραφικό σύστημα και να γίνει πιο αξιόπιστο προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, την διαλειτουργικότητα».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, G-LINK


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!