Π. Αττικής: Αφαιρεί την άδεια του 77χρονου που προκάλεσε το δυστύχημα στην Αίγινα

Τα ερωτηματικά δημοσιογράφων και συγγενών των θυμάτων για τη διαδικασία ανανέωσης διπλωμάτων οδήγησης σκαφών, οδήγησαν την Περιφέρεια Αττικής στην αφαίρεση της άδειας οδήγησης που είχε λάβει ο 77χρονος που κυβερνούσε το σκάφος και προκάλεσε το δυστύχημα στην Αίγινα.

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια τονίζει πως κατήγγειλε και τη σύμβαση με τον γιατρό που αποκάλυψε πως επικύρωσε την ανανέωση για τον κ. Λυκουρέζο εξ αποστάσεως και χωρίς να τον εξετάσει.

Τέλος, από την Περιφέρεια Αττικής μας ενημερώνουν πως ο κατηγορούμενος για τη σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, παραπέμφθηκε σε ιατρική επανεξέταση από τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Περιφέρειας:

Η Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από τα δημοσιεύματα εντύπου και ηλεκτρονικού Τύπου, καθώς και ρεπορτάζ ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, αναφορικά με διαδικασίες ιατρικής εξέτασης οδηγών «εξ’ αποστάσεως» καθώς και την αμφισβητούμενη ικανότητα να κατέχει άδεια οδήγησης ο Θρασύβουλος-Κωνσταντίνος Λυκουρέζος του Παναγιώτη, ο οποίος ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας, προχώρησε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες.

Πρώτον, κατήγγειλε τη σύμβαση με τον ιατρό Μάρκο Αντωνίου, πνευμονολόγο  – φυματιολόγο, μετά από τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν απαιτείται η προσέλευσή των ενδιαφερόμενων να ανανεώσουν άδεια οδήγησης στο ιατρείο του, αλλά αρκεί η προσκόμιση δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο.

Δεύτερον, προχώρησε στην αφαίρεση της άδειας οδήγησης την οποία ο Θ. Λυκουρέζος είχε λάβει το Μάρτιο του 2014,  και

Τρίτον, τον παρέπεμψε σε ιατρική επανεξέταση από τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΙΓΙΝΑ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!