Π. Αττικής: 44η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνεδριάζει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου – Χολαργός).

Τα θέματα:

  1. Έγκριση 1ης Τροποποίησης του Ολοκληρωμένου Περιφερειακού Επιχειρησιακού & Επικοινωνιακού Σχεδίου (ΟΠΕΕΣ) και αποτελέσματα πορείας υλοποίησης του έργου: «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Παπαδημητρίου -Τσάτσου)

 

  1. Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Εξωτερικών και του Κοινωφελούς Οργανισμού με την επωνυμία «Μέγαρο Μουσικής» για την παροχή υπηρεσιών διεξαγωγής της 6ης Διάσκεψης Κορυφής των Περιφερειών και των Δήμων της Ευρώπης και της Συνεδρίασης του Προεδρείου της Επιτροπής Περιφερειών.

( Εισηγητής ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ι. Σγουρός)

 

  1. Έγκριση Υποβολής Πρότασης για Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής ως επικεφαλής εταίρος στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων VΡ/2013/012 Κοινωνικού Πειραματισμού Στην Πολιτική Για Τη Στήριξη Κοινωνικών Επενδύσεων, Progress 2013.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κ. Μπάστας)

 

  1. Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αγίας Παρασκευής, του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης με την επωνυμία «ΣΥΝ+ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» για την παροχή πολιτιστικών υπηρεσιών, για την αναβάθμιση της μουσικής παιδείας μέσω της εκμάθησης μουσικής στους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής, συνολικού προϋπολογισμού 217.710,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Μανιάτης)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Καλλιθέας και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικού και Παραγωγικού Σκοπού «Συγχορδία» για την παροχή υπηρεσιών μουσικής εκπαίδευσης στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Καρακλιούμη)

 

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) που αφορά «Τροποποιήσεις της υπ’ αριθμ. 122836/2-2-2004 ΚΥΑ ΕΠΟ του έργου «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός του Σιδηροδρομικού Διαδρόμου από Σταθμό Πελοποννήσου στον Πειραιά (ΧΘ 1+488) μέχρι Τρεις Γέφυρες (ΧΘ 13+179)» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει ως προς τις οδικές προσβάσεις στην περιοχή του ΣΣ Αθηνών και την αναδιοργάνωση των ισόπεδων διαβάσεων στους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Μοσχάτου – Ταύρου”.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

 

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του έργου: «Οριοθέτηση και έργα διαμόρφωσης μη επενδυμένης διατομής ρέματος Χαλκίδος, Δ.Ε. Ανθούσας Δ. Παλλήνης».

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

 

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!