Π-ΑΜΘ: Υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Υποψήφιος με την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, θα είναι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Ο κ. Πέτροβιτς είχε ανακοινώσει ανεξάρτητη κάθοδο στις εκλογές με την παράταξη «Νέα Περιφέρεια», όμως τελικά φαίνεται πως οι δύο άνδρες τα ξαναβρήκαν, με τον κ. Πέτροβιτς να κατεβαίνει τελικά υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Έβρο.

Η κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε έχει ως εξής:

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια.
Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη.

Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά.

Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.

Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!