Οι πολίτες ζητούν πράσινο, υποστηρίζει η Ντ. Μπέη

Nα προχωρήσει άμεσα στην ίδρυση υπουργείου Περιβάλλοντος και να κάνει δεκτά τα αιτήματά της υπερνομαρχίας των κοινωνικών φορέων, των περιβαλλοντικών οργανώσεων και των λαϊκών κινημάτων για την ποιότητα ζωής των πολιτών, για τους χώρους πρασίνου, τις ελεύθερες ακτές κ.λ.π. ζητά από την κυβέρνηση με δήλωσή της η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Ντίνα Μπέη.

«Στις πρόσφατες εκλογές οι πολίτες αποδοκίμασαν την κυβέρνηση και για την αδιαφορία της στα θέματα ποιότητας ζωής και προστασίας του περιβάλλοντος. Με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, πλέον των άλλων εκφράστηκε και η διαμαρτυρία των πολιτών για την αδιαφορία της Κυβέρνησης για τα θέματα ποιότητας ζωής και προστασίας του περιβάλλοντος. Οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου και ιδιαίτερα των υποβαθμισμένων περιοχών αποδοκίμασαν την πολιτική της «τσιμεντοποίησης» και την άρνηση της Κυβέρνησης να προστατεύσει το περιαστικό πράσινο στην Πεντέλη, την Πάρνηθα, τον Υμηττό, το Ποικίλο Όρος.

Αποδοκίμασαν την άρνηση της Κυβέρνησης να θεσμοθετήσει τους χώρους πρασίνου που της έχουμε ζητήσει, το Πάρκο Γουδή, το αεροδρόμιο Ελληνικού, τα παλιά Στρατόπεδα κ.λ.π. Αποδοκίμασαν την άρνηση της Κυβέρνησης να ελευθερώσει τις ακτές και να τις αποδώσει στους πολίτες. Έκφραση της πολιτικής αυτής αποτελεί και η άρνηση της Κυβέρνησης να δημιουργήσει αυτοτελές υπουργείο Περιβάλλοντος», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της η κ. Μπέη.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!