Οδοντιατρικός έλεγχος σε περισσότερους από 200 μαθητές

Οδοντιατρικό προληπτικό έλεγχο στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σπετσών, πραγματοποίησε η νομαρχία Πειραιά, με στόχο την καταγραφή των οδοντιατρικών προβλημάτων των παιδιών και την ενεργοποίηση των γονέων και των εκπαιδευτικών για την φροντίδα της στοματικής υγείας.

Η ειδικά εξοπλισμένη Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής της νομαρχίας Πειραιά, με επικεφαλής τον αρμόδιο σε θέματα Υγείας αντινομάρχη Βασίλη Βαλσαμάκη, βρέθηκε για δύο ημέρες στο νησί, συνεχίζοντας έτσι το πρωτοπόρο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης που διεξάγεται φέτος για 4η συνεχή χρονιά.

Στο πρόγραμμα που έλαβε χώρα στο νησί των Σπετσών συμμετείχαν περισσότεροι από 200 μαθητές του 1ου και 2ου νηπιαγωγείου και του 1ου δημοτικού σχολείου.

Επιπλέον, στα παιδιά των νηπιαγωγείων πραγματοποιήθηκε έλεγχος από καρδιολόγο της νομαρχίας Πειραιά ενόψει της εγγραφής τους στην πρώτη τάξη του δημοτικού.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!