Οδικά έργα προϋπολογισμού 550.000 ευρώ από την Π. Κρήτης στους δήμους Αποκορώνου και Αμαρίου

Συμβάσεις για την κατασκευή οδικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Η πρώτη σύμβαση αφορά την ασφαλτόστρωση του τμήματος της παλιάς εθνικής οδού Γεωργιούπολης-Χανίων με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ και υπογράφηκε στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του εκπροσώπου της εργοληπτικής εταιρείας «Κουλουκούσης ΙΑΣΩΝ».

Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται θα είναι τμηματικές κατά μήκος της Π.Ε.Ο. Γεωργιούπολης – Χανίων, με έναρξη από το τμήμα Δραμίων προς Καβρό (μέχρι γέφυρα ποταμού Καβρός), στο τμήμα έξω από την Γεωργιούπολη (νότια πλευρά Ν.Ε.Ο.) και στο τμήμα από Γεωργιούπολη (δυτική πλευρά οικισμού) προς περιοχή Αλμυρού – Φονέ (βόρεια πλευρά Ν.Ε.Ο.) και θα γίνουν πλήρεις εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Η δεύτερη σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης αφορά την συντήρηση του οδικού δικτύου του δήμου Αμαρίου με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ. Η σύμβαση υπογράφηκε παρουσία του εκπροσώπου της εργοληπτικής εταιρείας «ΝΟΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» και των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης  Καίτης Ιερωνυμάκη και Χρυσούλας Μελισσουργάκη. Η μελέτη προβλέπει εργασίες συντήρησης και συγκεκριμένα: βελτίωση οδοστρώματος, και κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας.

Η χρηματοδότηση και των δυο έργων διασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Κρήτης μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!