Ο Β. Κόκκαλης υποψήφιος με τον συνδυασμό Πατούλη

Την υποψηφιότητα του Β. Κόκκαλη στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Ο Β. Κόκκαλης υπηρετεί χρόνια την Αυτοδιοίκηση με σημαντική προσφορά στα κοινά. Είναι αντιδήμαρχος καθαριότητας, περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής του Δήμου Αμαρουσίου.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Β. Κόκκαλη ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

Ο αγώνας που δίνουμε για να κάνουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην Περιφέρεια Αττικής απαιτεί τη συστράτευση όλων των «μάχιμων» αυτοδιοικητικών, που έχουν τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και την βούληση να δώσουν ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο Βασίλης Κόκκαλης έχει αποδείξει ότι διαθέτει και μαχητικότητα και πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία και αποδέχομαι με χαρά την πρόθεσή του να προσθέσει τις δυνάμεις του στη μεγάλη ομάδα της περιφερειακής μας παράταξης.

Η πολύχρονη συνεργασία μας στον Δήμο Αμαρουσίου, οι μάχες που δώσαμε καθημερινά και κερδίσαμε, είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!