Ο περιφερειάρχης… της οργής
Σάββατο
2
Ιούλιος
Back

Ο περιφερειάρχης… της οργής

Ολον τον κόσμο απέναντί του μοιάζει να έχει στρέψει ο Γ. Πατούλης, δεχόμενος καθημερινά καταγγελίες για την πολιτική του και αποδοκιμασίες για τις ενέργειές του.

Ενδεικτικός ο… ρυθμός του τελευταίου 24ωρου: οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσαν κάτοικοι του Πεδίου του Αρεως για την ακύρωση της μεταφοράς των ΚΤΕΛ Αττικής από την οδό Μαυρομματαίων – ο «κατώτερος των περιστάσεων» περιφερειάρχης Αττικής, λένε, ψηφοθηρεί στον Χολαργό κι αθετεί υποσχέσεις στους Αθηναίους.

«Ξεκινάει ο κατήφορος», λέει ο Γ. Σγουρός, καταγγέλλοντας την αγωγή του περιφερειάρχη κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, από την οποία αξιώνει 500.000 ευρώ για μια αναδημοσίευση. Σε αυτόν τον κατήφορο, τον Γ. Πατούλη «δεν πρόκειται να τον σώσουν ούτε οι “λεβέντες” της “Χρυσής Αυγής”, με τους οποίους έχει συμμαχήσει στο περιφερειακό συμβούλιο», καταλήγει ο Γ. Σγουρός.

Ταυτόχρονα, η Ρένα Δούρου ζητά από τον περιφερειάρχη να δώσει καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στους πολίτες για τον διαγωνισμό-μαμούθ προμήθειας εξοπλισμού ανακύκλωσης, προϋπολογισμού έως 223,5 εκατ. ευρώ, μέσω του ΕΔΣΝΑ.

Για τον διαγωνισμό, ήδη δήμαρχοι της Αττικής (μέλη του ΕΔΣΝΑ) έχουν εγείρει ζητήματα νομιμότητας, αλλά και ηθικής. Σήμερα (18.00) συλλογικότητες του δυτικού ημισφαιρίου της Αττικής διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία της περιφέρειας για τη διαιώνιση του περιβαλλοντικού εγκλήματος της Φυλής και την επαναφορά αυτού στο Σχιστό.

Οργισμένο για τα «πεπραγμένα» του περιφερειάρχη μοιάζει και το Μαξίμου, αν κρίνουμε από τα σενάρια για υποψηφιότητα Νικ. Χαρδαλιά στην Αττική το 2023.

πηγή: efsyn.gr 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!