Ο Γ. Πατούλης καταδικάζει απερίφραστα τον προπηλακισμό υπαλλήλου

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης αφού ενημερώθηκε για τον προπηλακισμό υπαλλήλου της  Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της  Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής  Αττικής από ιδιοκτήτη σχολής οδηγών προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής από πολίτη ο οποίος διατηρεί σχολή οδηγών. Η ασφάλεια των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για το καταδικαστέο αυτό συμβάν ζήτησα από τον Γενικό Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ηλία Δόλγυρα να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτά και δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν».

Στο πλαίσιο των σχετικών ενεργειών ο Γενικός Διευθυντής έχει ζητήσει την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος ενώ η αναφορά του υπαλλήλου διαβιβάζεται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!