Νότιο Αιγαίο: Την πορεία των έργων στην Κάλυμνο επιτήρησε ο Γ. Μαχαιρίδης - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Νότιο Αιγαίο: Την πορεία των έργων στην Κάλυμνο επιτήρησε ο Γ. Μαχαιρίδης

Την πορεία των έργων που εκτελούνται στο Δήμο Καλύμνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επιτήρησε ο Γιάννης Μαχαιρίδης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά του βορείου συγκροτήματος ο κ. Μαχαιρίδης διαπίστωσε ότι τα έργα έχουν ολοκληρωθεί σε ένα ποσοστό της τάξεως του 85%.

Παράλληλα πραγματοποίησε συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο του νησιού Δημήτρη Διακομιχάλη και συζήτησε θέματα που αφορούν συνολικά το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, όπως και η πρόταση της δημοτικής αρχής για μεταφορά έργων στον τομέα της απασχόλησης, κυρίαρχο ζητούμενο για την κοινωνία της Καλύμνου. Η κατασκευή έργων με αυτεπιστασία, όπως τονίστηκε, μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Επιπλέον ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Νικηφόρειο Λύκειο Καλύμνου όπου ολοκληρώθηκε το έργο επέκτασης και προσθήκης σύγχρονων αιθουσών διδασκαλίας και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, της μεγαλύτερης στο νησί. Το έργο ήταν προϋπολογισμού 830.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι κ. Μαχαιρίδης αύριο Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται στη Λέρο όπου θα συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο και την Κυριακή θα επιστρέψει στην Κάλυμνο προκειμένου να συμμετάσχει στον εορτασμό της μάχης του Γέροντα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!