Νομαρχία Πειραιά:«διακοπές με… εισιτήριο την ενημέρωση!»

Με αυτό το σύνθημα κλιμάκια της Νομαρχίας Πειραια, σε συνεργασία με τις Καταναλωτικές Οργανώσεις ΚΕΠΚΑ και ΙΝΚΑ, θα βρισκονται στο λιμάνι,σήμερα και αύριο, προκειμένου να διανείμουν τον πολυσέλιδο οδηγό που εκδόθηκε και φέτος, ενημερώνοντας τους πολίτες για όσα δικαιούνται, πριν ξεκινήσουν και αφού βρεθούν στον τόπο των διακοπών τους.

Για καταγγελίες και παράπονα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμμή Επικοινωνίας με τον Πολίτη της Νομαρχίας Πειραιά στο 1570.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας τόνισε ότι « Αυτές τις ημέρες της μεγάλης επιβατικής κίνησης, της μεγάλης εξόδου από τον Πειραιά προς τα νησιά μας, δίνουμε το παρόν στο μεγάλο λιμάνι για να ενημερώσουμε τους ταξιδιώτες-καταναλωτές για τα δικαιώματά τους. Γιατί στην Νομαρχία Πειραιά η υπόθεση της προστασίας των καταναλωτών δεν πάει διακοπές».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!